Wednesday, March 16, 2016

Beauty Stuff Giveaway by Sally Samsaiman


Nak join klik banner ni kay

 Assalamualaikum.. dalam tak sihat pun, aku tetap nak join giveaway ni yee.. hehe
Cik Sally kita ni suruh kita jawab soalan mudah tau. mesti la kena jawab dulu..

"Kenapa Sally perlu berikan barangan SimplySiti @ Nature Republic kepada saya..?" 
ni dia jawapan saya : Sebab saya memang pengguna tegar Nature Republik..hehe >_^ 
dan kalau SimplySiti pulak memang suka produk-produk ni cuma jarang beli.. sobsobsob

p/s : saya tak ada insta yee tp fb dah like tau (umie usdz)

12 comments:

mummy_ayu said...

dari giveaway yg sama..good luck dear!!!

Bonda Zahra said...

as, salam.Bonda singgah dari GA y sama.gudluck:)

• Ain Cho'in • said...

Wish u luck ! ☺♥

Azlinda Azman said...

good luck

Azlinda Azman said...

GOOD LUCK

faiza bunyamin said...

Saya singgah... Saya tag awak

http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/03/pencarian-bloglist-fiaz-diary.html

Azlinda Azman said...

Selamat bersegemen

Umie Yana said...

Terima kasih semua :)

Kei Konves said...

haaaaiii~

http://kei-join.blogspot.my/2016/03/beauty-stuff-giveaway-by-sally-samsaiman.html

Siti Yang Menaip said...

gud luck =)

Sally Samsaiman said...

Hai..!
Maaf lambat singgah...Terima kasih sebab sudi join giveaway Sally..Sally baru berkesempatan nak check entri korang..semoga murah rezeki yer nak menang...Jangan lupa datang tgk pemenang kat blog Sally..

Noor Najwa said...

balas kunjungan :)

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg