Monday, March 14, 2016

Giveaway Triplet by Wanie Seuk

Assalamualaikum.. Hari ni, hiphiphorray nak join segmen daripada Wanie Seuk tau.. Wanie dah jemput jadi haruslah join..hehe


Untuk join segmen GiveAway ni, Wanie ada bagi soalan..
"Jawab teka teki beserta gambar -antara Daehan , Minguk dan Manse, siapakah yang menjadi kegemaran saya"
- So jawapan saya yee, saya suka Manse.. Dia comel sangat.. geram tengok dia tau..hehe

Comelkan budak2 ni.. geram jeee

p/s : maap wanie, saya tak ada insta laa

5 comments:

Azlinda Azman said...

good luck..comel sungguh

Umie Yana said...

@Azlinda Azman kann sis..hehe, terima kasih

Wanie Seuk said...

thanks sudi joinnn.. anyway saya dah follow awakk. yeapp cute sangatttt diaorang

Fhatin Amelia said...

hi singgah dari segmen yang sama :D done follow !
http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/04/giveaway-triplet-by-wanie-seuk.html

aienie NKA said...

tahniah awak menang giveaway ni. maaf lmbt reply. bleh email pada sy data peribadi utk sy post hadiah. :D aisyenur@gmail.com

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg