Tuesday, March 1, 2016

Hiphiphorray Menang dalam BlogList lagi


Ni adalah segmen yang aku join Segmen Blogwalking pada 15 Februari..
hehe, Terima kasih ye Cik Nurul sebab anjurkan segmen..



Yang ni pulak, aku join saat2 akhir.. tak sangka pulak terpilih..hehe
aku yang no 10 tuu
Terima kasih jugak sis Azlindaalin sebab anjurkan segmen ni..hehe


Yang ni pulak, aku join dalam PENCARIAN BLOGLIST THEATHRA..

Alhamdulillah, tersenarai dalam BlogList untuk 3 blog di atas..
Aku rasakan macam nak buat jugak la BlogList ni.. tapi segan takut tak de orang nak join pulak.. ermm

(terajin pulak nak letak watermark tu.. jangan annoying tau..hehe)

6 comments:

AinAthirah Anuar said...

mula2 ain pun mcm tu jugak. takut nak buat risau takdak smbutan. tapi kalau kita tak try mana nak tau kan ;) alll the best kalau buat jgn lupa jemput ain. ain join !

Umie Yana said...

@AinAthirah Anuar
Betul jugak tu..
jangan risau Ain akan diwajibkan untuk join nanti..hehe

Anis Khalilah said...

Try je umie.. Anis join. InsyaAllah :) Btw tahniah :D

Umie Yana said...

@Anis Khalilah
ok, tungguuu...
Thank Anis :)

Nurulatika Yunus said...

wah! Tahniah haha menang berturut2 umie yana nie tau haha

Umie Yana said...

@Nurulatika Yunus
hehe, tu puji ke kutuk?? Alhamdulillah, rezeki.. eh gurau je tauu

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg