Tuesday, March 22, 2016

HUJAN


Assalamualaikum.. Minggu yang tersangat busy.. fuhhh.. kalau korang nak tahu.. sekarang pun aku still kat office.. banyak lagi nak key in tapi sambung lusa laa.. tak larat dah tangan dah jari menaip.. cehh tapi sempat up entri kan..hehe
Alhamdulillah, bumi Kota Tinggi hujan.. bukan hanya manusia yang bersyukur malah binatang dan tumbuhan pun amat bersyukur.. Bila musim panas ni, suhu badan pun naik sekali dengan cuaca.. Walaupun, matahari tak terlalu kelihatan (maksud aku tak terik) tapi panasnya susah digambarkan.. Bila hujan-hujan ni, naik motor balik kerja pun syiok ni..haha
alaa, bukan selalu pun.. kadang kala jee..hehe
Korang dah balik kerja ke sama macam aku?? aipp, aku bukan acah-acah rajin tau.. ni ada meeting, so aku kena lah standby...jadi berhuhuhu lah kita yeee..
Maap lah kalau aku banyak merapu.. jangan marah naa.. 

6 comments:

munirah mansor said...

kat ganu tak hujan tapi alhamdulillah cuaca tak panas sangat.

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

alhamdulillah.. masih ada hujan. Kl pun hujan semalam.. Selalu panas terik sampai rasa pening kepala. hehe

Eintan Nurfuzie said...

tempat cik en masih lagi belum ujan yg lebat lagi

Liyana yan said...

cuaca sekarang mmg panas kan hihihi..

Nur Fannun said...

sekali turun hujan tu lebat tak?

Umie Yana said...

Hujan sekali tulah yang amat bersyukur sebab sekali turun lebat walaupun mula2 renyai2 jee.. Doa banyak2 ye kawan2 supaya hujan turun lagi.. susah bila cuaca panas jee.. macam2 penyakit datang.. Jangan lupa minum air masak tau..

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg