Monday, March 14, 2016

Nak 20 Orang yang Nak Belajar

Klik Untuk Join

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera... 

Hari ini saya tetiba baik hati lagi murah hati nak cari 20 orang yang nak belajar SEO.

20 orang ni akan dimasukkan kedalam satu group whatsapp. Disini akan berlakunya sesi Q&A dan beberapa tips saya akan ajar.

Untuk permulaan ini saya nak try untuk 20 orang dahulu tengok responsive dia bagaimana.. 

Lepas mereka ni dah berjaya.. Insyallah saya akan buka lagi untuk mengajar anda yang lain..

Siapa yang layak untuk join ni?

Saya utamakan kepada blogger yang berminat nak belajar dan blogger baru tubuh dari tahun 2015.

Criteria dia adalah :-

  1. Sporting
  2. Tak banyak Songeh
  3. Blogger Aktif
  4. Berminat Nak belajar
  5. TAK Mudah Lupa Diri
  6. Bukan JenisTikam Belakang @ Cakap belakang

Ini antar top post saya di search engine... 







Jadi jika anda berminat boleh la isi form dibawah ni...

Jika lebih 20 orang saya akan tapis dahulu... 



Copy Code di bawah ni untuk promote this entry ke blog anda.. Dengan tajuk " Nak 20 Orang yang Nak Belajar "






2 comments:

faiza bunyamin said...

Singgah jugak ....

faiza bunyamin said...

http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/03/nak-20-orang-yang-nak-belajar.html

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg