Tuesday, March 1, 2016

Selamat Pengantin Baru Fana!!

Assalamualaikum.. Aku nak share story sikit  ni.. Hari sabtu lepas bersamaan 27 Februari 2016, sorang lagi kawan baik aku telah bertukar status.. Wahhh, cepat sungguh jodoh dia sampaikan..hehe..
Sempat la aku pergi kenduri dia kat Batu Pahat sana.. Aku sampai je, dorang ni dah bersanding.. Lepas aku dan family (owh ye, aku pergi dengan family yee) selesai makan, minah ni baru nak turun makan beradab.. Tu yang aku terjah masa dia dok sibuk makan.. maklumlah, jauh perjalanan ke Kota Tinggi.. Maap la ye Fana, kacau masa kau makan..hehe 


Selamat Pengantin Baru Sayang, Fatin Farhanah Binti Hamdan dan pasangannya, Fazrul Mohd Sani.. 
sweet je F & F
Semoga berkekalan sampai ke Jannah.. Semoga menjadi pasangan yang sentiasa sweet-sweet gitu..
Cepat-cepat dapat anak tau.. Fana, jangan asyik nak gedik2 je tau, kesian laki kau nanti..hahaha
Maap sayang, tak dapat lepak lama-lama kat rumah kau hari tu.. 

Much Love..


5 comments:

Anis Khalilah said...

Selamat pengantin baru to kawan awak ^^

Umie Yana said...

@Anis Khalilah
InshaaAllah, nanti saya sampaikan.. Terima kasih awak

AinAthirah Anuar said...

semoga kekal sampai jannh and dapat baby comeeell

Umie Yana said...

@AinAthirah Anuar
Aamiin, InshaaAllah..

Azlinda Azman said...

Selamat Pengantin Baru !

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg