Thursday, March 10, 2016

Terharu weii


Assalamualaikum.. nampak tajuk entri aku tak?? sapa yang tak terharu kalau buat segmen dan berjaya mengumpul kenalan di antara blogger... 48 orang blogger tau yang sudi join segmen aku... bukan sikit.. Mula-mula punyalah takut kalau-kalau segmen aku tu hambar jee.. yela baru first time berangan nak buatkan.. Tapi sangkaan aku meleset (ceh, macam ayat novel jee), ramai rupanya kawan-kawan yang support aku dari belakang.. Terima kasih sangat.. Tak kisah la kalau korang nak cakap yang aku over ke apa ke.. Yang penting aku happy weiii plus terharu..

*-*

Tak tahu segmen mana yang aku citer ni?? korang klik SINI  okay!! kalau belum join, join la sama..hehe

T_T

Dah join dan nak blogwalking pulak?? korang klik SINI pulak yee.. Harap hubungan ukhwah kita tidak ada penghujungnya ye kawan2..

@_@

-Selamat Maju Jaya-

4 comments:

AinAthirah Anuar said...

heheeh faham perasaan tu. harap2 berjlan lancar . Goodluck semua

Umie Yana said...

@AinAthirah Anuar InShaaAllah, Aamiin..

Azlinda Azman said...

DAH JOIN..WAH BANYAK TU PENYERTAAN ;)

Umie Yana said...

@Azlinda Azman Alhamdulillah.. kalau ada rezeki nak buat giveaway pulak..hehe

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg