Tuesday, March 22, 2016

BG-2 ERNA: Bloglist-walking April-Mei 2016

Klik banner untuk join

Assalamualaikum... sekarang tengah busy dengan macam-macam projek jadi hanya sempat join segmen yang mana aku nampak je yee.. letih jugak badan ni.. nasib esok holiday..hehee
Haa, sebelum aku melalut.. jom join segmen Sis Erna kita ni.. 
Beliau mencari 20 orang pemenang bertuah tau..
10 untuk dijadikan bloglist dalam blog Sis Erna selama 2 bulan..
dan lagi 10 pulak akan diberi khidmat melukis potrait dan blog pemenang akan diperkenalkan dengan rakan-rakan blogger Sis kita ni..
Menarik kan???

Segmen ini akan tamat pada 25/03/2016 tepat pukul 12.30pm..
Manakala keputusan pemenang pulak akan diumumkan pada 30/3/2016 pada pukul 12.00 tengahari.. 
Jommm joinn yee

15 comments:

Siti Yang Menaip said...

selamat berblogwalking =)

• Ain Cho'in • said...

Selamat bersegment untuk umi yana. ☺

AziRahmanDot Com said...

selamat bersegmen

alya chan said...

goodluck :D

Umie Yana said...

Terima kasih kawan2..

nurerna hazwani said...

Terima kasih join segmen kita yek. Nanti jangan lupa semak senarai blog di sini >>
http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/03/senarai-peserta-segmen-bloglist-walking.html

Eintan Nurfuzie said...

gd luck

Umie Yana said...

Terima kasih sis Erna dan Cik EN :)

Fhatin Amelia said...

selamat berblogwalking :D singgah sini ye dari http://mellyacrayola.blogspot.my/

nurerna hazwani said...

Tahniah!!! Anda adalah pemenang, sila rujuk http://alongwawaerna.blogspot.my/2016/03/pemenang-segmen-bg-2-erna-bloglist.html

Umie Yana said...

@nurerna hazwani Alhamdulillah.. Terima kasih Sis Erna :)

nurerna hazwani said...

Juga penerima khidmat melukis portrait yek. Ramai yang konfius ni hihi. Email gambar yang resolution tinggi kepada nurernahazwani@gmail.com berserta nama penuh, url segmen dan no phone. Email gambar dlm masa seminggu dan Erna akan lukis dalam masa 2 minggu.

Umie Yana said...

@nurerna hazwani Owhh.. okay sis, esok saya emel yee.. thanks sis :)

Fr Hnxh said...

Hyee~~ Hehe

Umie Yana said...

@Fr Hnxh hai jugak ;)

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg