Wednesday, March 9, 2016

Segmen Blogwalking By Seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Syarat-syarat Penyertaan
  1. Sila Follow Blog SEINDAHCERITA
  2. Sila Like Page SEINDAHCERITA  
  3. Sila Follow Twitter @nieylanadia
  4. Sila Follow Instagram @nieylanadia
  5. Buat entri bertajuk " Segmen Blogwalking By Seindahcerita "
  6. Copy banner segmen dan link kan semula ke entri ini. 
  7. Publish dan tinggalkan komen anda di ruangan komen entri ini sahaja.

    atau
  8.  Copy je semua code yang ade dekat ruangan kotak di bawah ni dan paste kan di HTML, dan publish. Senang kan.. :)

Bonus!
  • Sempena bulan Birthday Nieyl bulan nie, nieyl akan pilih 5 Blog yang bertuah melalui perkhidmatan random.org untuk menjadi bloglist nieyl :)

Sis Nieyl, maap yee sebab saya tak ada insta laa..

9 comments:

faiza bunyamin said...

Bw segmen yang sama

http://adrianafaizul.blogspot.com/2016/03/segmen-blogwakling-by-seindahcerita.html

AinAthirah Anuar said...

semoga terpilih ! :D

Kak Nieyl said...

Terima kasih sudi join ♥
Senarai Peserta dah keluar..sila semak dan selamat berblogwalking :)
http://seindahcerita.blogspot.com/2016/03/tamat-segmen-blogwalking-by.html

atdfdzl said...

Salam kenal, Atd tak sempat nak join segmen ni tapi nak join blogwalking jugak…jangan lupa singgah blog Atd sama ye!

--> fatihah-fadzil.blogspot.my

sakura 8554 said...

Cak!! good luck

Noor Najwa said...

balas kunjungan..

LUKMAN GANU said...

done singgah... http://lukmanganu.blogspot.my/2016/03/segmen-blogwalking-by-seindahcerita.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

iffah hussin said...

Salam hai...

Bonde blogwalking sini...

http://www.bondezaidalifah.com/2016/03/senarai-untuk-blogwalking-by.html

 
 photo cats_zpscdjdlx5h.jpg